3D-Grafik

Låt mig visualisera er vision

Med 3D-grafik är möjligheterna oändliga. Under mina år på Spark Vision arbetade jag med klienter så som Volvo, Saab, Electrolux, IKEA, Hafa, Ballingslöv med flera. We fokuserade främst på arkitektur- och fordonsvisualisering, både interört och exterört, studio såväl som location. Vi gjorde också mycket produktvisualiseringar.

Fördelen med 3D-grafik jämfört med fotografering är att man alltid kan ändra saker i efterhand, när renderingen är gjord. Scenen är iordninggjord i programvaran och försvinner aldrig. Under en fotosession har du vanligtvis en eller ett par dagar innan arbetet är över, och då behöver allt vara korrekt både från artisten och kunden. Att ändra något i efterhand skulle då betyda nästan den dubbla kostnaden, vilket inte är fallet inom 3D-grafik.

En annan stor fördel med 3D-grafik är möjligheten att ändra attribut på produkter, exempelvis färg eller delar så som fälgar på en bil, bara genom ett par snabba klick. Föreställ er att byta fälgar på en bil i studion mellan fotograferingarna, eller ni vill visualisera er produkt i tio olika färger. Med 3D-grafiker är det gjort på ett par minuter.

Fordons- visualisering

Exteriör och interör

Produkt- visualisering

Alla typer av produkter

Arkitektur- visualisering

Exteriör och interör